שטרודל גבינה, סלמון מעושן וזיתיםבצק עלים במילוי מלוח - מנה אלגנטית וטעימה לאירוחצ'רלי פדידהhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-672aedcd7f80321006.htm|מסעדת אוליב ליף| פורסם20/05/1013:25 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה גבינת שמנת, סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים, עירית קצוצה וקורנפלור. ממליחים ומפלפלים. 3פותחים את בצק העלים על משטח מקומח. 4מניחים לכל אורך הבצק את המילוי שהכנו ומגלגלים לצורת צינור ארוך (רולדה). 5מורחים את הבצק בביצה טרופה. 6מניחים את הרולדה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך. מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fשטרודל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%9Cבצק עלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9Dגבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AAסלמון מעושן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%9Fזיתים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |