https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שטרודל גבינה, סלמון מעושן וזיתים

בצק עלים במילוי מלוח - מנה אלגנטית וטעימה לאירוח

שטרודל גבינה, סלמון מעושן וזיתים (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 500 גרם גבינת שמנת

  • 200 גרם סלמון מעושן
  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 2 ביצים
  • 1/2 צרור עירית קצוצה
  • קמח למשטח העבודה
  • 20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים גס
  • 1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה גבינת שמנת, סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים, עירית קצוצה וקורנפלור. ממליחים ומפלפלים.

3פותחים את בצק העלים על משטח מקומח.

4מניחים לכל אורך הבצק את המילוי שהכנו ומגלגלים לצורת צינור ארוך (רולדה).

5מורחים את הבצק בביצה טרופה.

6מניחים את הרולדה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך. מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il