https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קלצונה קמח מלא במילוי חזה אווז, תרד ופטריות

איציק הראל נותן פרשנות טעימה להפליא למאפה האיטלקי המפורסם. מקבלים בצק פריך ומלא בכל טוב

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם18:32
קלצונה מקמח מלא במילוי חזה אווז (צילום: שי שרף)
צילום: שי שרף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • מרכיבים לבצק:
  • 2 כוסות קמח מלא
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 ורבע כוסות מים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • 1.5 כפות סוכר לבן
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 2 כפות שמן זית
  • רכיבי המלית:
  • 200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ
  • 100 גרם פטריות פורטבלו
  • 100 גרם פטריות יער
  • 100 גרם פטריות שיטאקי
  • 100 גרם שמפניון
  • 2 בצל קצוץ
  • 4 עגבניות חתוכות דק
  • חופן עלי בזיליקום
  • חופן עלי תרד
  • ביצה טרופה
  • 4 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק:

1מפעילים מיקסר עם וו הלישה, מערבבים קמח עם השמרים והסוכר, מוסיפים את המים (אל תוסיפו הכל, אולי לא נצטרך את כל הכמות), לשים כדקה, מוסיפים מלח, חמאה ושמן זית וממשיכים ללוש במיקסר עוד 5 דק' לפחות עד שהבצק נפרד מהדפנות ונעים למגע.

2מכסים ומתפיחים כשעה.

ההכנה:

1מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד לאידוי מלא.

2במחבת נפרד מטגנים את חזה האווז הקצוץ. מוסיפים את התרד לאידוי עד לאיבוד כל הנוזלים.

3מכינים רוטב עגבניות מהעגבניות, שום, בצל, ובזיליקום עד לצמצום הנוזלים.

4יש לקמח את משטח העבודה. קורצים בבצק עיגול, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את כל רכיבי המלית, סוגרים בבצק, מורחים ביצה ומכניסים לתנור (180 מעלות) עד להשחמה.

>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע https://www.mako.co.il/food-daily-recipe?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il