קלצונה קמח מלא במילוי חזה אווז, תרד ופטריותאיציק הראל נותן פרשנות טעימה להפליא למאפה האיטלקי המפורסם. מקבלים בצק פריך ומלא בכל טובאיציק הראל|7 מנות ל-7 ימים| פורסם16/05/1118:32 ![]() צילום: שי שרף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:אופן הכנת הבצק: 1מפעילים מיקסר עם וו הלישה, מערבבים קמח עם השמרים והסוכר, מוסיפים את המים (אל תוסיפו הכל, אולי לא נצטרך את כל הכמות), לשים כדקה, מוסיפים מלח, חמאה ושמן זית וממשיכים ללוש במיקסר עוד 5 דק' לפחות עד שהבצק נפרד מהדפנות ונעים למגע. 2מכסים ומתפיחים כשעה. ההכנה: 1מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד לאידוי מלא. 2במחבת נפרד מטגנים את חזה האווז הקצוץ. מוסיפים את התרד לאידוי עד לאיבוד כל הנוזלים. 3מכינים רוטב עגבניות מהעגבניות, שום, בצל, ובזיליקום עד לצמצום הנוזלים. 4יש לקמח את משטח העבודה. קורצים בבצק עיגול, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את כל רכיבי המלית, סוגרים בבצק, מורחים ביצה ומכניסים לתנור (180 מעלות) עד להשחמה. >> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע https://www.mako.co.il/food-daily-recipe?Partner=interlink תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F7 מנות ל-7 ימים https://www.mako.co.il/Tagit/7+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%9C-7+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9Dקלצונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%94איציק הראל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7+%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%9Cחזה אווז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%90%D7%95%D7%95%D7%96 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |