פיצה מבצק קוטג'לא לשים, לא מתפיחים, לא מחכים: כל מה שצריך לעשות פה זה לערבב את מרכיבי הבצק ולהכניס לתנור. תצא ממנו פיצה טעימה ועשירה בחלבון שכולם יכולים לזלול לארוחת הערב
ליאורה קרן
| דרך האוכל
| פורסם 14/05/13 13:48
צילום: בועז לביא, דרך האוכל
|
המצרכים (8 מנות):לבצק ( לתבנית בגודל 16X38 ס"מ):
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקוטג' והביצים, מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים, מוסיפים את הקמח והאורגנו ומערבבים. 2 משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהבצק מזהיב ומתייצב. מוציאים מהתנור ומצננים במשך 5 דקות. 3 מורחים על הבסיס האפוי את רוטב העגבניות, מפזרים את גבינת הקשקבל וקוביות הבולגרית ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהגבינות נמסות. בתיאבון!
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |