https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיצה במחבת

מה קורה כשהחשק לפיצה עז והזמן קצרצר? בדיוק ככה נולדים מתכונים לפיצות מעולות שלוקחות 20 דקות מכריכה לכריכה (ולא, אנחנו לא מתפשרים על הבצק). לוק אנד לרן

|mako אוכל| פורסם07:03
פיצה במחבת (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק (ל-8-10 פיצות):

  • 4 כוסות קמח רגיל או כוסמין
  • כף שמרים יבשים
  • כפית גדושה סוכר
  • רבע כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • כוס וחצי מים פושרים

ללמעלה:

  • פחית רוטב עגבניות מוכן
  • גבינה צהובה או מוצרלה, מגוררת
  • זיתים חתוכים או כל תוספת שאוהבים

אופן ההכנה:

1לשים את מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות.

2מחלקים את הבצק לעיגולים של כ-80 גרם כל אחד, ומרדדים דק.

פיצה במחבת - הבצקפיצה במחבת - הבצק|צילום: פאני דוד, mako אוכלפיצה במחבת - משולשמשולש|צילום: פאני דוד, mako אוכל

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/

3מחממים מחבת על אש בינונית כ-5 דקות.

4מניחים את עיגול הבצק על המחבת ומניחים לו להיקלות 2 דקות. הופכים ומורחים רוטב פיצה. מפזרים גבינה צהובה וזיתים או כל תוספת שרוצים. מכסים את המחבת ומשאירים על אש גבוהה עוד דקה.

5מנמיכים את הלהבה ומשאירים עוד 2-3 דקות (בפיצה הראשונה ייתכן שיהיה צריך יותר זמן. אחר כך, כשהמחבת חמה, זה רץ). מוציאים ומגישים. חוזרים על הפעולות עם כל חלקי הבצק.

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il