פיצה במחבתמה קורה כשהחשק לפיצה עז והזמן קצרצר? בדיוק ככה נולדים מתכונים לפיצות מעולות שלוקחות 20 דקות מכריכה לכריכה (ולא, אנחנו לא מתפשרים על הבצק). לוק אנד לרן
פאני דוד
| mako אוכל
| פורסם 09/06/21 07:03
צילום: פאני דוד, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק (ל-8-10 פיצות):
ללמעלה:
אופן ההכנה:1 לשים את מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות. 2 מחלקים את הבצק לעיגולים של כ-80 גרם כל אחד, ומרדדים דק.
פיצה במחבת - הבצק | צילום:
פאני דוד, mako אוכל
משולש | צילום:
פאני דוד, mako אוכל
בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/ 3 מחממים מחבת על אש בינונית כ-5 דקות. 4 מניחים את עיגול הבצק על המחבת ומניחים לו להיקלות 2 דקות. הופכים ומורחים רוטב פיצה. מפזרים גבינה צהובה וזיתים או כל תוספת שרוצים. מכסים את המחבת ומשאירים על אש גבוהה עוד דקה. 5 מנמיכים את הלהבה ומשאירים עוד 2-3 דקות (בפיצה הראשונה ייתכן שיהיה צריך יותר זמן. אחר כך, כשהמחבת חמה, זה רץ). מוציאים ומגישים. חוזרים על הפעולות עם כל חלקי הבצק. בתיאבון!
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |