פיצה במחבתמה קורה כשהחשק לפיצה עז והזמן קצרצר? בדיוק ככה נולדים מתכונים לפיצות מעולות שלוקחות 20 דקות מכריכה לכריכה (ולא, אנחנו לא מתפשרים על הבצק). לוק אנד לרןפאני דוד|mako אוכל| פורסם09/06/2107:03 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (ל-8-10 פיצות):
ללמעלה:
אופן ההכנה:1לשים את מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות. 2מחלקים את הבצק לעיגולים של כ-80 גרם כל אחד, ומרדדים דק. פיצה במחבת - הבצק|צילום: פאני דוד, mako אוכל משולש|צילום: פאני דוד, mako אוכלבואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/ 3מחממים מחבת על אש בינונית כ-5 דקות. 4מניחים את עיגול הבצק על המחבת ומניחים לו להיקלות 2 דקות. הופכים ומורחים רוטב פיצה. מפזרים גבינה צהובה וזיתים או כל תוספת שרוצים. מכסים את המחבת ומשאירים על אש גבוהה עוד דקה. 5מנמיכים את הלהבה ומשאירים עוד 2-3 דקות (בפיצה הראשונה ייתכן שיהיה צריך יותר זמן. אחר כך, כשהמחבת חמה, זה רץ). מוציאים ומגישים. חוזרים על הפעולות עם כל חלקי הבצק. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |