פיצה על המנגלמתכון מנצח למאפה האיטלקי המפורסם ברוטב עגבניות צרובות ומגוון גבינות עשירותדניאלה גופמן|מאסטר שף| פורסם27/10/1014:29 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם המלח, הסוכר והשמרים. 2מוסיפים 2 כוסות מים וכחצי כוס שמן. 3לשים כ-10 דקות, ומניחים להתפחה. אחרי כשעה וחצי לשים שוב, מרדדים את הבצק דק ומתפיחים כחצי שעה נוספת. 4להכנת הרוטב: צורבים עגבניות במנגל, חותכים אותן דק מאוד, נפטרים מהנוזלים ושמים מעל בצק הפיצה. מפזרים מוצרלה, קשקבל ופרמזן ומכניסים לתנור בחום של 220 מעלות למשך כ-10 דקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fפיצה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%94בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7שמרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9Dמנגל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%9Cמאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |