לחמניות מקמח כוסמין לבןזה שאין בית ספר לא אומר שהילדים לא רעבים, אפילו להפך - יש משהו בשהייה הממושכת בבית שמשכיח מהם שהם אכלו מיד בשנייה שהם מסיימים את הביס האחרון. אז מה עושים? מתחילים בלחמניות, משם הכל נהיה פשוט יותרחנושה (בת חן שמעיה)https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-2230f22a84def81027.htm|mako אוכל| פורסם09/07/2508:09 ![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :ל-8 לחמניות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר. 2מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד שהם נטמעים. 3מוסיפים את השמן ולשים עוד כ-10 דקות. 4מוסיפים את המלח ולשים עוד 2-3 דקות, לקבלת בצק רך וגמיש. 5מוציאים את הבצק למשטח משומן ולשים קלות בידיים משומנות. 6מעבירים לקערה, מכסים ומניחים להתפחה עד כמעט הכפלת נפח, כ-45 דקות. 7מחלקים את הבצק ל-8 כדורים של 120 גרם כל אחד, ומניחים למנוחה של כ-5 דקות. מעצבים ללחמניות: מרדדים כל כדור ומגלגלים ללחמנייה מוארכת. לחמניות כוסמין. לפני הכניסה לתנור|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל8טובלים כל לחמנייה במים ואז בשומשום מלא, ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 9מניחים להתפחה שנייה עד כמעט הכפלת נפח, כ-30 דקות. 10מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ואופים עד הזהבה, 20-25 דקות. לעוד https://www.instagram.com/batchen_hanooshaמתכונים מטריפים של חנושה https://www.instagram.com/batchen_hanoosha לבן אבל כוסמין. לחמניות של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |