מקלות קרקר, עשבי תיבול וקצחבעלי מקדם פריכות גבוה במיוחד וטעם חמאתי עשירברי סייגhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f41f976e7810a11004.htm|האוצר של על השולחן 2009 http://www.hashulchan.co.il/| פורסם14/01/1009:24 ![]() צילום: דניה ויינר, על השולחן |
המצרכים (40 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים, למעט השמנת המתוקה החמוצה והמים, במיקסר עם וו לישה עד לקבלת פירורים. 2. מוסיפים מים, שמנת מתוקה ושמנת חמוצה ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים. 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. 4. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 2-1 מ”מ. מורחים בעדינות שמן זית ומפזרים שומשום וקצח. חותכים למקלות ברוחב 1 ס”מ ואורך 10 ס”מ. מעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית נוספת כמשקולת למניעת תפיחת הבצק. 5. אופים 20 דקות עד הזהבה. תגיות:בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7חמאה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%94קרקר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A8%D7%A7%D7%A8טאטי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%90%D7%98%D7%99פריכות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AAעוגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAמלוחות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |