https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (40 מנות):

  • 240 גרם חמאה רכה

  • 16 גרם (כף + כפית) מלח
  • 400 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) קמח לבן
  • 40 גרם (1/4 כוס) שומשום
  • 40 גרם (1/4 כוס) קצח
  • 2 כפות תימין טרי קצוץ
  • 1/2 כף רוזמרין טרי קצוץ
  • 2-1 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
  • 80 מ”ל (1/3 כוס) מים קרים
  • 125 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
  • 120 מ”ל (1/2 גביע) שמנת חמוצה

לציפוי

  • שמן זית

  • שומשום וקצח לזרייה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים, למעט השמנת המתוקה החמוצה והמים, במיקסר עם וו לישה עד לקבלת פירורים. 2. מוסיפים מים, שמנת מתוקה ושמנת חמוצה ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים. 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. 4. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 2-1 מ”מ. מורחים בעדינות שמן זית ומפזרים שומשום וקצח. חותכים למקלות ברוחב 1 ס”מ ואורך 10 ס”מ. מעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית נוספת כמשקולת למניעת תפיחת הבצק. 5. אופים 20 דקות עד הזהבה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il