https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כעכי שומשום מלוחים

הטוב שבכל העולמות: כעכים משובחים, שמצליחים לשמור על פריכות ובכל זאת לא לשבור את השיניים

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 ק"ג קמח

  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 200 גר' מרגרינה, רכה
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 2 כוסות מים
  • 1 ביצה
  • 6 כפות מים
  • שומשום לטבילה

אופן ההכנה:

1מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים מרגרינה, שמן, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק אחיד.

2מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים.

3טורפים בצלחת ביצה ומים, ובצלחת שנייה מניחים שומשום.

4טובלים את הכעכים מצדם האחד בביצה ואחר כך בשומשום. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5אופים כ-30 דקות בחום של 170 מעלות, עד שהכעכים בצבע חום בהיר.

טיפ:

* אפשר להחליף את אבקת האפייה בכף גדושה שמרים יבשים.

>> הכתבה התפרסמה באתרifeel http://www.ifeel.co.il/?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako. לקבלת גיליון במתנה לחצוכאן http://www.ifeel.co.il/page/15514?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il