כעכי שומשום מלוחיםהטוב שבכל העולמות: כעכים משובחים, שמצליחים לשמור על פריכות ובכל זאת לא לשבור את השינייםמערכת דרך האוכל|ifeel http://www.ifeel.co.il/?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako| פורסם16/03/1115:34 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים מרגרינה, שמן, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק אחיד. 2מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים. 3טורפים בצלחת ביצה ומים, ובצלחת שנייה מניחים שומשום. 4טובלים את הכעכים מצדם האחד בביצה ואחר כך בשומשום. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 5אופים כ-30 דקות בחום של 170 מעלות, עד שהכעכים בצבע חום בהיר. טיפ: * אפשר להחליף את אבקת האפייה בכף גדושה שמרים יבשים. >> הכתבה התפרסמה באתרifeel http://www.ifeel.co.il/?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako. לקבלת גיליון במתנה לחצוכאן http://www.ifeel.co.il/page/15514?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako תגיות:כעכים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A2%D7%9B%D7%99%D7%9Dעוגיות מלוחות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AAעוגיות מזרחיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AAשומשום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |