פיצה מבסיסים מוכניםכן, היא נראית מעולה והיא מגרה שאפשר למות. כן, היא כשרה לפסח ואין בה טיפה אחת של גלוטן. לא, אנחנו לא מוכנים לחלוק - אתם מוזמנים להכין לעצמכםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם29/03/1710:28 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
לתוספות:
אופן ההכנה:1מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה את כל מרכיבי הרוטב, כ-7 דקות. מצננים. 2מסדרים את בסיסי הפיצה על תבנית מרופדת נייר אפייה. 3מורחים את הרוטב על הבסיסים ומפזרים תוספות לפי הטעם (לא חייבים את כולן). 4מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-10 דקות. >> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן http://www.gfree.co.il/ >> עוד מתכונים לפסח https://www.mako.co.il/food-passover?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |