חטיפי גבינת עזים וזיתיםמתכון לחטיפים פריכים ובריאים שאפשר לנשנש חופשי. רק 15 דקות בתנור והם מוכניםליה שומרון פינדר, יועצת קולינריתhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-9e9494004071811004.htm|mako אוכל| פורסם29/06/1213:06 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מגררים את הגבינות לקערה בינונית, מוסיפים את יתר המרכיבים (חוץ מהשומשום) ומערבבים היטב עד לקבלת בצק מעט דביק אבל שנוח לעבוד איתו. 2קורצים מהבצק כדורים קטנים בקוטר של 1.5 ס"מ, טובלים במעט שומשום ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק קטן בין כדור לכדור. 3מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים במשך כ-15 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות מלמעלה. מצננים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |