https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופגניות ריבה

אי אפשר לחגוג את חנוכה בלי סופגניות ביתיות, רכות ומתוקות במילוי ריבה קלאסי

|ליליות בייקרי| פורסם11:46
סופגניות של ליליות בייקרי (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (30 מנות):

  • 1 ק"ג קמח

  • 50 גרם שמרים לחים / 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 3 חלמונים
  • חצי כוס שמן קנולה
  • כפית מלח
  • 5 כפות שטוחות של סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • גרידת לימון מ 2 לימונים / תפוז אחד
  • למילוי – ריבה

אופן ההכנה:

1בקערה קטנה מערבבים שמרים ומעט מכמות המים, עד להמסתם.

2בקערה גדולה יותר מערבבים את כל שאר החומרים מלבד המים, את המים מוסיפים בהדרגתיות תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק אחיד.

3לשים את הבצק עד שהופך לחלק. מתפיחים בקערה כשעה וחצי (עד הכפלת הנפח).

4שוב לשים, ונותנים מנוחה של חצי שעה.

5יוצרים כדורים ומתפיחים שוב כשלושת רבעי השעה.

6מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. מצננים.

7ממלאים בריבה האהובה עליכם. מפזרים מעל אבקת סוכר.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il