לחמניות גבינה מלוחותאז הפעם אנחנו עם לחמניות, שיש בהן גם פרמזן וגם קשקבל. שווה שווה![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים (20 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לקערת המיקסר ומערבבים עם המלח והסוכר. 2יוצרים גומה ומוסיפים את החמאה המומסת, השמרים והביצים. 3מתחילים בפעולת הלישה ומוסיפים את המים בהדרגה, עד לקבלת בצק לא יבש מדי. 4מוסיפים את הגבינות (שומרים קצת מגבינת הקשקבל בצד), וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות. 5מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים שעתיים. 6מחלקים את הבצק ל-20 ומגלגלים לכדורים. מניחים כל כדור בתבנית מאפינס משומנת, ומתפיחים עוד חצי שעה. 7מברישים בביצה טרופה ומפזרים את יתרת גבינת הקשקבל מלמעלה. 8אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות, ואוכלים חם. >> בתנור של אביבה https://www.mako.co.il/food-masterchef/finalists-bakery?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |