https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחמניות גבינה מלוחות

אז הפעם אנחנו עם לחמניות, שיש בהן גם פרמזן וגם קשקבל. שווה שווה

לחמניות גבינה של אביבה (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 ק"ג קמח
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • שקית וחצי שמרים יבשים (16.5 גרם)
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 3 ביצים
  • כף גדושה מלח
  • 3 כפות סוכר
  • כוס עד כוס וחצי מים פושרים
  • 1 ביצה להברשה

כלים

  • 20 תבניות מאפינס

אופן ההכנה:

1מנפים את הקמח לקערת המיקסר ומערבבים עם המלח והסוכר.

2יוצרים גומה ומוסיפים את החמאה המומסת, השמרים והביצים.

3מתחילים בפעולת הלישה ומוסיפים את המים בהדרגה, עד לקבלת בצק לא יבש מדי.

4מוסיפים את הגבינות (שומרים קצת מגבינת הקשקבל בצד), וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות.

5מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים שעתיים.

6מחלקים את הבצק ל-20 ומגלגלים לכדורים. מניחים כל כדור בתבנית מאפינס משומנת, ומתפיחים עוד חצי שעה.

7מברישים בביצה טרופה ומפזרים את יתרת גבינת הקשקבל מלמעלה.

8אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות, ואוכלים חם.

>> בתנור של אביבה https://www.mako.co.il/food-masterchef/finalists-bakery?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il