שחומיות לחם איטלקי מצופות גבינהחטיפי בצק וגבינה חמים|מועצת הבקר והחלב| פורסם26/05/0916:37 ![]() צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL |
המצרכים :
אופן ההכנה:1פורסים את הלחם לפרוסות בעובי כ – 2 ס`מ. מסירים ככל האפשר את הקרום. 2שמים חמאה וגבינה בסיר בינוני, ובוחשים על אש קטנה, עד שיימסו. מוסיפים את הפטרוזיליה, הפלפל והפפריקה. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים רק עד שהכל יתערבב. מסירים מהאש. 3טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה, מסובבים מצד לצד כדי לצפות היטב. מניחים את הפרוסות המצופות גבינה על תבנית אפיה רחבה ושטוחה. 4מחממים תנור ל- 190 מעלות צלזיוס (חום בינוני-גבוה). אופים 20 דקות. מגישים חם. אפשר להגיש סלט ירוק ואפשר לאכול סתם כך תגיות:מועצת החלב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA+%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%91לחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dאיטלקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%A7%D7%99גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94מאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |