סמבוסק זעתר וגבינותבלי התפחות, בלי לחכות: חצי שעה אחרי שתחליטו להכין את הסמבוסק הזה, תוכלו כבר להתענג על מאפה רך עם מילוי גבינה וזעתר שמתאים לו בצורה מושלמת. והנה לכם ארוחת ערב מושקעת, במינימום עבודה |
המצרכים (2 מנות):לבצק יוגורט:
למילוי
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את מצרכי הבצק עד לאיחוד. 3מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חצי בצק בין שני ניירות אפייה. מצפים את החלק העליון של הבצק בזעתר ומרדדים מעט כדי שהזעתר יידבק לבצק. 4הופכים את הבצק כך שהזעתר נמצא בחלק התחתון. 5מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי. 6שמים על חצי מכל סמבוסק 2-3 כפות גדושות של המילוי. מקפלים לחצי. 7מהדקים את החיבורים לקבלת סגירה של סמבוסק. 8מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד להזהבה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב https://www.instagram.com/yaelkazav/ או בטיקטוק https://www.tiktok.com/@yaelkazav2המהמם שלה סמבוסק זעתר וגבינות. מפזרים מלא זעתר והופכים|צילום: יעל קצב, mako אוכל סמבוסק זעתר וגבינות. מתנפחים להם יפה בתנור|צילום: יעל קצב, mako אוכל סמבוסק זעתר וגבינות. לא שווה ביס?|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |