סמבוסק זעתר וגבינותבלי התפחות, בלי לחכות: חצי שעה אחרי שתחליטו להכין את הסמבוסק הזה, תוכלו כבר להתענג על מאפה רך עם מילוי גבינה וזעתר שמתאים לו בצורה מושלמת. והנה לכם ארוחת ערב מושקעת, במינימום עבודה |
המצרכים (2 מנות):לבצק יוגורט:
למילוי
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את מצרכי הבצק עד לאיחוד. 3 מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חצי בצק בין שני ניירות אפייה. מצפים את החלק העליון של הבצק בזעתר ומרדדים מעט כדי שהזעתר יידבק לבצק. 4 הופכים את הבצק כך שהזעתר נמצא בחלק התחתון. 5 מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי. 6 שמים על חצי מכל סמבוסק 2-3 כפות גדושות של המילוי. מקפלים לחצי. 7 מהדקים את החיבורים לקבלת סגירה של סמבוסק. 8 מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד להזהבה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
סמבוסק זעתר וגבינות. מפזרים מלא זעתר והופכים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
סמבוסק זעתר וגבינות. מתנפחים להם יפה בתנור | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
סמבוסק זעתר וגבינות. לא שווה ביס? | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|