קטנות ומשביעות: לחמניות טונה וגאודהלחמניות ממולאות הן פתרון נהדר לארוחה קלה. במתכון הזה אנחנו ממלאים אותן בטונה פלפלים ובגבינת גאודה עזים, שיחד עם סלט קטן הן לגמרי יסגרו לכם את הפינה (ועוד קצת)דנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם22/06/1414:57 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):לבצק:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמחים, השמרים, הסוכר והמלח במהירות בינונית. מוסיפים כוס מים ומערבלים. 2לאחר דקה מוסיפים את שמן הזית ומערבבים 10 דקות נוספות עד שהבצק אחיד וחלק. במידה וחסרים מים ניתן להוסיף עוד רבע כוס. 3מכסים את קערת הבצק ומתפיחים שעה וחצי. 4מערבבים את הטונה עם גבינת הגאודה. 5יוצרים מהבצק כדורים בגודל בינוני, בכל כדור יוצרים גומה וממלאים בכפית גדושה של טונה וגבינה. 6מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שעה ורבע נוספות. 7מורחים כל לחמנייה בביצה ומפזרים שומשום מעל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-20 דקות עד הזהבה. >> בפעם הקודמת הכנו סיגרים במילוי טונה ותפוחי אדמה https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/tuna-recipes/Recipe-46bf955032aa641006.htm?Partner=interlink>> עוגיות שושנים מתוקות https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-cakes/Recipe-2df0d1dcd933741006.htm?Partner=interlink![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |