קובה בל סנייהמאפה בשר נפלא שמזכיר לכולנו למה אנחנו תמיד נתגעגע לאוכל של ביתאורה שגיא|מאסטר שף| פורסם21/07/1119:09 ![]() |
המצרכים (6 מנות):מילוי הבשר
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול במים רותחים לעשר דקות, סוחטים ומוסיפים קמח, פלפל שחור כמון ובהרט. מערבבים היטב. 2מטגנים במחבת את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד חצי דקה. 3מכניסים את הבשר הטחון למחבת ובעזרת מזלג מפוררים תוך כדי טיגון. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עד שכמעט כל הנוזלים נספגים. 4מורידים מהאש ומוסיפים צנוברים ועשבי תיבול. 5להרכבת המאפה: משמנים תבנית אפיה מלבנית. 6מכסים את התחתית במחצית מתערובת הבורגול ומהדקים היטב לתחתית. 7מעל מניחים את תערובת הבשר ומדקים שוב. 8מעל הבשר מניחים את המחצית השנייה של תערובת הבורגול ומהדקים היטב. 9חותכים לריבועים או למעוינים. מורחים מעל המאפה 2 כפות שמן. 10אופים בתנור בחום בינוני כשעה או עד שהמאפה שחום. 11מוציאים מהתנור ובעוד המאפה חם עוברים שוב ,עם סכין חדה, על החתכים כדי שיצאו נקיים (תוספת מומלצת למנה, טחינה ירוקה). סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (7 מנות) - קובה בל סנייה
לטבלה המלאה http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1171/nv סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (7 מנות) - טחינה ירוקה
לטבלה המלאה http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1172/nv הערכים התזונתיים באדיבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |