פיצה פרימוורה על טורטייהכבר שנים אנחנו מכינים פיצה-טורטייה בבית, תמיד עם רסק עגבניות וזיתים מקופסה. מי היה מעלה על דעתו שאפילו פיצה שמבוססת על בצק מוכן אפשר להכין עם סטייל של מסעדה (טוב, התשובה היא כנראה שפית של מסעדה)?אולגה קוגן|לילי אנד בלום| פורסם17/10/1708:09 ![]() צילום: בועז לביא, לילי אנד בלום |
המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מטגנים את השום עם האורגנו והבזיליקום. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מתבלים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות על אש קטנה. 2מקפיצים את קוביות הפלפלים במעט שמן, ומניחים בצלחת בצד. 3מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק עד שהן משחימות, מסננים ומניחים בצלחת עם נייר סופג. 3מורחים את רוטב העגבניות באופן אחיד על הטורטייה, ומפזרים את הגבינות המגוררות בנדיבות. 4מפזרים מלמעלה הכל את הירקות המטוגנים, ואופים 10 דקות בחום מרבי (הטורטייה צריכה לקבל גוון חום ולהיות קריספית). 5מפזרים עלי ארוגולה, מטפטפים מעט מיץ לימון ושמן זית ומגישים מיד. * המתכון באדיבות מסעדת לילי אנד בלום שבמלון הבוטיק לילי אנד בלום בתל אביב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |