לחם טחינה כשר לפסחכל מי שמנסה את לחם הטחינה הזה נשבע שמדובר ביציאה המוצלחת של החג: מרגיש כמו לחם, טעים כמו לחם (אפילו על גבול העוגה) - אבל בלי טיפת חמץ (או גלוטן) ובכלום עבודה. לחם הטחינה הזה הולך לככב בגדול השבוע
די אלמלה
|
| פורסם 08/04/19 07:30
צילום: צילום ביתי |
טוב, אנחנו לא יודעים מי זו אותה די אלמלה שמככבת בקרדיט למתכון הזה, אנחנו יודעים רק שמצאנו אותו בקבוצת אמהות מבשלות ביחד https://www.facebook.com/search/top/?q=%D7%9C%D7%93%D7%99%20%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%9C%D7%94 בפייסבוק, שלחנו שליחים לנסות בבית והם חזרו נפעמים. אז כן, ממש מעט מרכיבים יש כאן, ואף אחד מהם הוא לא דגן או משהו שמתקרב לזה - ובכל זאת, התוצאה היא ספוגית ואוורירית, וממש מזכירה לחם (וגם עוגה). שימו לב, לפני הכניסה לתבנית מדובר בבלילה ממש - לא משהו שאפשר להאמין שייצא ממנו לחם. התפקיד שלכם הוא, איך נהוג לומר, לא לפחד כלל. וגם לעזור לנו למצוא את האישה היקרה שלימדה אותנו את הסוד המופלא הזה.
* עדכון: המתכון עלה לראשונה בקבוצת דיאטת 17 הימים :) https://www.facebook.com/groups/748371471890804/?__mref=message, המציעה בין השאר מתכונים ללא פחמימות. תודה ללידור רז כהן שהסבה את תשומת לבנו.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד - זה בסדר. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה. לצפייה באופן ההכנה https://www.youtube.com/watch?v=LSE2ErLiVdU >> כל המתכונים לפסח https://www.mako.co.il/food-passover?Partner=interlink
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |