לחם טונה עשיר בחלבוןמנסים להפחית פחמימות? מתאמנים ומחפשים ארוחות מלאות חלבון? זה לגמרי הלחם בשבילכם. הוא אולי לא בדיוק לחם מחמצת אריטזנלי, אבל את הכריך שלכם הוא יחזיק יופי יופי |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות או אייר פרייר ל-160 או 170 מעלות. 2מסננים היטב את הטונה מהנוזלים. שמים בקערה ומפוררים אותה מעט בעזרת מזלג. 3מוסיפים ביצים, קוטג', קמח, אבקת אפייה, פטרוזיליה ותבלינים. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4מרפדים בנייר אפייה תבנית אינגליש קייק שמתאימה לתנור או אייר פרייר, או קערה עמידה לחום. מוזגים פנימה את הבלילה. 5אופים כ-20-25 דקות, או עד שהלחם מזהיב מבחוץ ומרגיש יציב (אפשר לבדוק באמצעות נעיצת קיסם במרכז הלחם – אם הוא יוצא יבש הלחם מוכן).אפייה בתנור עשויה לקחת עוד 5 דקות. 6מוציאים מהתנור או האייר פרייר. מקררים מעט לפני שפורסים, וממלאים במה שאוהבים. ** לגמרי אפשר לאפות את הלחם גם במיקרוגל. שימו אותו בקערה זכוכית או קרמיקה שמתאימה למיקרו והפעילו ל-6-8 דקות. מומלץ לבדוק כעבור 6 דקות ואם המרכז עוד רטוב להוסיף דקה-שתיים. ** חכו כמה דקות טובות עד שתפרסו אותו. הלחם צריך להתייצב מעט כדי שהוא לא יתפורר. לחם טונה באייר פרייר. ערימות של חלבון|צילום: יעל קצב, mako אוכל לחם טונה באייר פרייר. שימו בו מה שרק רוצים|צילום: יעל קצב, mako אוכל לחם טונה באייר פרייר. סוגר פינה של ארוחה משביעה|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב https://www.instagram.com/yaelkazav/ או בטיקטוק https://www.tiktok.com/@yaelkazav2המהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |