לחמניות כוסמיןכמה טעימות יכולות לחמניות מקמח כוסמין להיות? התשובה היא 10/10, ולא רק שמדובר בקמח כוסמין - מדובר בקמח כוסמין מלא! אז מה הסוד? מתכון טוב, התפחות ארוכות וטיפל'ה סילאן בביצהענת אלישעhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f3c89629e162871026.htm|mako אוכל| פורסם12/03/2413:44 ![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1לשים במיקסר את כל מרכיבי הבצק במהירות נמוכה-בינונית כ-10 דקות. 2יוצרים מהבצק כדור ומעבירים לקערה משומנת. משמנים גם את הבצק. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח. 3מוציאים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים לכדורים במשקל 120 גרם. מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה. 4מרדדים כל כדור בצק, מגלגלים לנחש וקולעים חלות/לחמניות לפי הצורה הרצויה. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים עד הכפלת נפח (כ-45 דקות). 5מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי). 6מורחים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום. אופים 25-30 דקות, עד הזהבה. לחמניות כוסמין|צילום: ענת אלישע, mako אוכללבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/ ולאינסטגרם שלהhttps://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/ בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |