מתכון: ריבועי ברוקולי וטופומאפה ברוקולי סופר-מגרה, ואפילו קצת בריאעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם17/03/1012:47 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים מים בקומקום, ובמקביל מחממים תנור ל-230 מעלות על טורבו. 2בינתיים קוצצים את הברוקולי לפיסות קטנטנות. 3מוזגים את המים הרותחים על הברוקולי וממתינים דקה. 4קוצצים את הטופו והבצל לקוביות קטנות. מסננים את הברוקולי בזהירות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הטופו. 5שוברים את הביצים לתוך התערובת ומוסיפים שתי כפות קמח. ממליחים ומפלפלים ואם יש צורך מוסיפים כף קמח נוספת. 6מרפדים תבנית קטנה ושטוחה בנייר אפייה, שופכים פנימה את התערובת ואופים רבע שעה (אפשר לפזר מלמעלה פרמזן מגוררת, אם יש). 7מוציאים את מהתנור ופורסים לריבועים. >> הנה עודפשטידת ברוקולי https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-salads/Recipe-939126296bf6731006.htm?Partner=interlinkמעולה תגיות:מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94פוקצ'ה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%94ברוקולי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99טופו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%95בריא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90קל ומהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C+%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |