https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מתכון: ריבועי ברוקולי וטופו

מאפה ברוקולי סופר-מגרה, ואפילו קצת בריא

|mako| פורסם12:47
מאפה ברוקולי (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ראש ברוקולי גדול טרי

  • 150 גרם טופו
  • 1/2 בצל
  • 2 ביצים
  • 2-3 כפות קמח
  • מלח, פלפל
  • אפשרות: גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בקומקום, ובמקביל מחממים תנור ל-230 מעלות על טורבו.

2בינתיים קוצצים את הברוקולי לפיסות קטנטנות.

3מוזגים את המים הרותחים על הברוקולי וממתינים דקה.

4קוצצים את הטופו והבצל לקוביות קטנות. מסננים את הברוקולי בזהירות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הטופו.

5שוברים את הביצים לתוך התערובת ומוסיפים שתי כפות קמח. ממליחים ומפלפלים ואם יש צורך מוסיפים כף קמח נוספת.

6מרפדים תבנית קטנה ושטוחה בנייר אפייה, שופכים פנימה את התערובת ואופים רבע שעה (אפשר לפזר מלמעלה פרמזן מגוררת, אם יש).

7מוציאים את מהתנור ופורסים לריבועים.

>> הנה עודפשטידת ברוקולי https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-salads/Recipe-939126296bf6731006.htm?Partner=interlinkמעולה

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il