פיצה כמו באיטליהתרגישו חופשי לגוון עם התוספות. בכל השאר – לא לגעתשף ארז עמוס|מכללת הולידיי אין בטבריה| פורסם16/06/1013:26 ![]() צילום: webphotographeer, Istock |
המצרכים (6 מנות):לבצק:
לרוטב העגבניות:
לטופינג:
אופן ההכנה:רוטב העגבניות:1קוצצים את העגבניות, ומערבבים עם שאר המרכיבים. 2. מביאים לרתיחה בסיר, ומצננים. הבצק:1לשים את כל החומרים ונותנים מנוחה של כחצי שעה. 2. מחממים תנור ל-220 מעלות. 3. מחלקים לשלושה כדורים, מקמחים משטח עבודה ו"פותחים" בידיים כל כדור לגודל התבנית. 4. מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את הגבינות ומקשטים עם זיתים, עגבניות ואנשובי. 5. אופים 10–8 דקות, ומגישים מיד. * הפיצה תוצג, יחד עם עוד לחמים, באירוע הקולינרי השנתי של מלונות אפריקה ישראל ומכללת הולידיי אין בטבריה ב-226.2010. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fפיצה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%94בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7איטלקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%A7%D7%99עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |