https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיצה כמו באיטליה

תרגישו חופשי לגוון עם התוספות. בכל השאר – לא לגעת

|מכללת הולידיי אין בטבריה| פורסם13:26
פיצה בתנור אבן (צילום: webphotographeer, Istock)
צילום: webphotographeer, Istock
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח

  • 1 שקית שמרית + משפר אפייה, או 50 גרם שמרים טריים
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית סוכר
  • שלושת-רבעי כוס שמן זית
  • 2 וחצי כוסות חלב

לרוטב העגבניות:

  • 1 ק"ג עגבניות טריות קלופות

  • מלח , פלפל ואורגנו
  • שום (לא חובה)
  • 1 כף רסק עגבניות

לטופינג:

  • גבינה צהובה וגבינת מוצרלה מגוררות

  • זיתים
  • פרוסות של עגבנייה
  • פילטים של אנשובי

אופן ההכנה:

רוטב העגבניות:1קוצצים את העגבניות, ומערבבים עם שאר המרכיבים. 2. מביאים לרתיחה בסיר, ומצננים.

הבצק:1לשים את כל החומרים ונותנים מנוחה של כחצי שעה. 2. מחממים תנור ל-220 מעלות. 3. מחלקים לשלושה כדורים, מקמחים משטח עבודה ו"פותחים" בידיים כל כדור לגודל התבנית. 4. מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את הגבינות ומקשטים עם זיתים, עגבניות ואנשובי. 5. אופים 10–8 דקות, ומגישים מיד.

* הפיצה תוצג, יחד עם עוד לחמים, באירוע הקולינרי השנתי של מלונות אפריקה ישראל ומכללת הולידיי אין בטבריה ב-226.2010.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il