https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיצה "אמורה מיו"

מתכון מעולה ופשוט למאפה האיטלקי הכי מפורסם והכי טעים

|מסעדת אמורה מיו| פורסם16:44
פיצה (צילום: katra, Istock)
צילום: katra, Istock
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לבצק

  • 500 גרם קמח

  • 50 גרם שמרים טריים או 15 גרם יבשים
  • 250 מ"ל מים פושרים
  • כף מלח
  • 4 כפות שמן זית

לרוטב העגבניות

  • קופסא של עגבניות מקולפות משומרות

  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • אורגנו אם רוצים

אופן ההכנה:

1ממיסים את השמרים במים בתוך קערה, מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים היטב.

2מוסיפים לאט את הקמח לתוך הקערה תוך כדי ערבוב.

3מוציאים את הבצק למשטח עבודה וממשיכים ללוש בחוזקה עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.

4מניחים את הבצק בתוך הקערה ומכסים. ממתינים כחצי שעה עד שעה עד להכפלת גודלו. מוציאים ולשים שוב.

5חותכים את הבצק ויוצרים כדורים של 150 גרם כל אחד. נותנים לכדורים שוב לתפוח למשך חצי שעה.

6מרדדים כל כדור בצק לעובי הרצוי (דק או עבה), מעבירים לתבנית אפייה משומנת.

7מוסיפים רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה.

8מכניסים את התבנית לתנור (בחלק התחתון) שחומם מראש לאפייה בחום מקסימאלי כ-10 דקות.

להכנת רוטב העגבניות

טוחנים את העגבניות, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il