מאפה פילו וגבינות במחבתהוא פריך מבחוץ, יש לו שכבה של גבינות שוות מבפנים והוא באמת לוקח כמה דקות הכנה: המאפה הזה סוגר ארוחת ערב טעימה ומזינה לכל המשפחה בכלום מאמץ |
המצרכים (4 מנות):
לבלילה
למילוי
אופן ההכנה:1מבלי לפתוח את בצק הפילו המגולגל, חותכים את עלי הפילו לרצועות בעזרת סכין. 2בקערה מערבבים ביצים, חלב ושמן. 3בקערה אחרת מערבבים את תערובת המילוי. 4שמים מחבת נון סטיק (בקוטר בינוני-גדול) מעל להבה בינונית. משמנים עם חמאה או שמן. 5מניחים בצורה מרושלת מחצית מרצועות העלים, כך שבסיס המחבת יכוסה. 6יוצקים חצי מתערובת הבלילה על העלים. 7מניחים מעל את תערובת המילוי. 8מפזרים מעל את המחצית השנייה של רצועות עלי הפילו, ומעל את המחצית השנייה של הבלילה. 9מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות בערך עד להזהבה. 10הופכים בעזרת צלחת או תרווד, ומחזירים לבישול נוסף על הצד השני עד שהמאפה מזהיב. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב https://www.instagram.com/yaelkazav/ או בטיקטוק https://www.tiktok.com/@yaelkazav2המהמם שלה מאפה פילו וגבינות במחבת. אף אחד לא יסרב לזה|צילום: יעל קצב, mako אוכל מאפה פילו וגבינות במחבת. איזה טריק!|צילום: יעל קצב, mako אוכל מאפה פילו וגבינות במחבת. באמת שזה קלי קלות|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |