בייגל שום ומוצרלהאם אתם מחובבי לחמניות השום - ובינינו, עוד לא פגשנו מישהו שלא אוהב לחמניות שום - הבייגלים האלה הולכים להעיף אתכם לשחקים, עם התוספת המפילה סופית של מוצרלה ופרמזןחנושה (בת חן שמעיה)https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-2230f22a84def81027.htm|mako אוכל| פורסם11/12/2410:45 ![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :לבצק (10 בייגלים):
לחמאת השום:
לטבילה:
לטופינג:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים בכוס את החלב הפושר והשמרים וממתינים כ-8 דקות. 2שמים בקערת המיקסר קמח לחם, סוכר וביצים ומוזגים את החלב עם השמרים. לשים 7 דקות. 3מוסיפים את קוביות החמאה ולשים 12 דקות נוספות. מוסיפים את הקמח ולשים עוד דקה. מתקבל בצק די דביק, וזה בסדר. בייגל שום ומוצרלה של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל4מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים כשעה. 5מחלקים את הבצק ל-10 חלקית של 70 גרם כל אחד, מגלגלים לכדורים חלקים ויפים ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה. מתפיחים כשעה (ואם לא תפח מוסיפים עוד 15-30 דקות). 6מחממים תנור ל-190 מעלות, טורבו. 7מערבבים היטב את מרכיבי חמאת השום ומעבירים לשקית זילוף. 8טובלים כל כדור בצק (בעדינות, כדי לא לפגוע בנפח שלו) במים ואז בשומשום. 9יוצרים גומה במרכז כל כדור, מזלפים לתוכה חמאת שום ומלמעלה מפזרים מוצרלה ופרמזן. 10אופים 12-15 דקות (תלוי בתנור שלכם, לכל תנור יש את הזמנים שלו), מוציאים לרשת צינון ומתענגים. לעוד מתכונים מטריפים של חנושה https://www.instagram.com/batchen_hanoosha ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |