לחם בשעהלחם ביתי, אוורירי וריחני שמוכן בקלי קלות ובכלום זמן. איך עושים את זה? לפאולין שובל יש כמה טריקים בשבילכםפאולין שובל|האתר של פאולין שובל http://www.pshoval.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/| פורסם17/06/1319:41 ![]() צילום: פאולין שובל, האתר של פאולין שובל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. 2מערבבים במיקסר עם וו לישה את החומרים היבשים, מוסיפים מים ושמן, ממשיכים לערבב עוד כ-5 דקות. 3מוציאים את הבצק למשטח עבודה, מחלקים ל-2 לחמים או יותר, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מכסים ונותנים להם לתפוח במשך חצי שעה. 4מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים במשך חצי שעה. * על מנת לקבל קרום קשה ופריך, לפני שמכניסים את הלחמים לתנור משפריצים עליהם מעט מים. * חשוב: הבצק צריך להיות נוזלי, כך שבהתחלה תהיה הרגשה שחסר קמח. צריך ללוש אותו לפחות 8 דקות עד שהוא מתחיל לייצר "חוטים" והוא לא נדבק לידיים. אם בסוף התהליך הוא עדיין נוזלי מדי, אפשר להוסיף כף או שתיים קמח ולא יותר. שימו לב, זה בלתי אפשרי לעשות בצק קשה מדי (בגלל יותר מדי קמח) ואז להוסיף מים לריכוך. * אם אתם לא לחוצים על הזמן, הכי טוב להכין בצק מראש בערב לשים אותו ללילה במקרר. אם אין כזאת אפשרות, תנו לו חצי שעה (מינימום) של תפיחה במקום חמים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |