1שמים בסיר קטן את החמאה והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח והסוכר, ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
2מסירים מהאש ומצננים מעט. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות, עד לצינון התערובת.
3מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל הוספה. מחממים שמן לטיגון עמוק, וממלאים שק זילוף בתערובת. מותחים מעל הסיר חוט שפגאט ומזלפים לתוך השמן החם מהבצק וחותכים בעזרת החוט המתוח. מטגנים עד שהבצק יזהיב. מטגנים כך את יתר הבצק.
4להכנת גאנאש שוקולד חם: מניחים בתוך סיר קטן חלב ושמנת, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. מניחים בקערה עמידה בחום את השוקולד ויוצקים מעל את הנוזל החם. מכסים ל-3 דקות בניילון נצמד, לאחר 3 דקות מורידים את הכיסוי, מערבבים בעזרת מטרפה למסה הומוגנית ומגישים חם לצד הצ'ורוס.
>> לכל מתכוני הסופגניות https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-4f23fa83e0c3431006.htm?Partner=interlink