https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סינבון

שושני בצק עם קינמון, גבינת שמנת ואגוזים

|מאסטר שף| פורסם00:02
מקלות קינמון (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 כוס חלב חם

  • 2 ביצים טרופות
  • 30 גרם חמאה רכה
  • 1 כף סוכר
  • 5 כוסות קמח לבן מנופה
  • מעט מלח
  • חצי חבילת פודינג אינסטנט וניל
  • 1 כף גדושה של שמרים יבשים

למילוי

  • 50 גרם חמאה רכה

  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף קינמון

לציפוי

  • 130 גרם גבינת שמנת

  • 50 גרם חמאה רכה
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • חצי כפית קינמון

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר בקערה ולשים היטב כ-7 דקות עד ליצירת בצק אחיד ורך. 2. מכסים בנילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3. אחרי שהבצק תפח לשים אותו מעט ומרדדים בעזרת מערוך ליצירת מלבן גדול בעובי של ס"מ בערך. 4. מורחים את החמאה על הבצק המרודד. 5. בקערה מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים באופן אחיד מעל הבצק המרודד עם החמאה. 6. את הבצק חותכים לכ-10 רצועות ומגלגלים לשושנים. את השושנים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 1-2 ס"מ אחד מהשני. 7. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומתפיחים לעוד כחצי שעה. 8. אופים את בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שהסינבונים מקבלים צבע מעט שחום. 9. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ושופכים מעט על השושנים כשהן עדיין חמות. לקישוט ניתן לפזר מעט אגוזים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il