https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

צפרה טונה פיצה

צ'אפטי פריך, נייר עגבניות, בצלים חיים ואיולי צ'ילי

|יום חדש| פורסם16:54
צפרה טונה פיצה (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לפיצות

  • 600 גרם פילה טונה באיכות סאשימי

  • 4 יחידות צ'אפטי
  • 4 עגבניות אדומות בשלות וקשות
  • 1 בצל לבן פרוס דק
  • איולי צ'ילי
  • רוטב ברביקיו סיני
  • עלי מיקרו שונים

לאיולי צ'ילי

  • 1 חלמון ביצה

  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כפית מלח ים
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כוס שמן צמחי או שמן אורז או גרעיני ענבים
  • 1 כפית רוטב צ'ילי שום תוסס

אופן ההכנה:

1מורחים בצורה קלה רוטב ברביקיו סיני על הצ'אפטי 2. קולים בגריל עד לפריכות ומקררים קמעה 3. פורסים את הטונה לפרוסות של 1/4 ס"מ 4. פורסים את העגבנייה והבצל לפרוסות דקות 5. מסדרים את פרוסות הטונה בצורה דקורטיבית על הצ'אפטי 6. מסדרים בשכבות את פרוסות העגבניות הדקות, הבצלים, איולי הצ'ילי ועלי המיקרו 7. חותכים את הפיצה לארבעה רבעים ומסדרים בצלחת. 8. נהדר להגיש עם סקה קר.

להכנת האיולי צ'ילי:

טורפים (במיקסר או בעזרת מטרפה ידנית) את החלמונים עם חומץ האורז המלח והסוכר תוך זילוף השמן בזרזיף דק עד שנוצר מעין מיונז ומערבב עם רוטב הצ'ילי

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il