https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם בצק עלים קר

  • 1 חלמון ביצה עם מעט מים
  • 40 גרם חמאה

למילוי:

  • 1 חבילת אספרגוס מקולף וחלוט במים חמים

  • 300 גרם שעועית ירוקה טרייה חלוטה במים חמים
  • 200 גרם אפונה ירוקה
  • 250 גרם ריקוטה
  • 1 גביע של קרם פרש
  • מלח פלפל לבן
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות 1. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן גדול ודק. חותכים את שולי המלבן כמו מסגרת לרצועה של 1.5 ס"מ מעבירים את המלבן הבצק החתוך לתבנית. (לקבלת מסגרת עם שולים) 2. מורחים את שולי המלבן במעט מהחלבון הטרוף ומדביקים את רצועת הבצק ומחררים את כל הבצק במזלג. ממיסים את החמאה ומורחים במברשת את כל הבצק. 3. בקערה מערבבים את הריקוטה והקרם פרש עם מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. 4. מורחים שכבה בעובי של 1.5 ס"מ על הבצק ומעל מסדרים את האספרגוס השעועית, והאפונה ירוקה. 5. אופים למשך חצי שעה. 6. חותכים לריבועים ומגישים חם או קר.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il