https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחמעג'ון הודי

מכירים לחמעג'ון? נהדר. עכשיו בואו נלך קצת יותר מזרחה ונכין מאפה נהדר בסגנון הודי, עם חציל מטוגן, בצל מקורמל וקציצות עוף מתובלות, כולם מכורבלים בתוך בצק מוצלח

|מאסטר שף VIP| פורסם16:34
לחמג'ון הודי (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • 1/2 קילו קמח
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 1 כוסות מים פושרים
  • 1 כפית שמרים יבשים או 25 גרם שמרים רטובים
  • כפית סוכר
  • כפית מלח

למילוי:

  • חציל מטוגן
  • 1 בצל פרוס לטבעות, מקורמל
  • קציצות עוף (ר' בהמשך)

לקציצות העוף:

  • 500 גרם עוף טחון
  • כוסברה
  • בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ'ילי
  • ביצה
  • כמון
  • כורכום

אופן ההכנה:

1הבצק: לשים יחד את כל מרכיבי הבצק. מתפיחים חצי שעה ליד תנור חם.

2הקציצות: במעבד מזון טוחנים יחד את כל המרכיבים, יוצרים קציצות ומטגנים.

3מחממים תנור ל-210 מעלות. מרדדים את הבצק, מניחים במרכזו בצל מקורמל, מעליו קציצות ומעליהן את החציל המטוגן. סוגרים את הבצק בצורת צמות ואופים במשך 25 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il