לחמניות גבינה בואיקוסמאפים בולגרים קטנים, גבינתיים וטעימים במיוחדענת אחירון ואורית חמיאל|"סיפור בולגרי", ידיעות ספרים| פורסם18/04/1015:21 ![]() צילום: צביקה מאיר, ידיעות ספרים |
המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ולשים לקבלת בצק רך. אם הבצק רך מדי - מוסיפים מעט קמח. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. 3מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. מקשטים את כיפתו של כל כדור בקשקבל המגורר (ניתן לערום את הקשקבל על צלחת שטוחה ולטבול בו את כיפת הכדור) ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות או עד שהבואיקוס מזהיבים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> לכל המתכונים לשבועות https://www.mako.co.il/food-shavuot/tnuva?Partner=interlink תגיות:לחמניות גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94אוכל בולגרי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%99בואיקוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A1 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |