מאפינס דאבל גבינה, זיתי קלמטה ותבליניםמאפינס נימוחים עם גבינות בולגרית וקאשקבלו, זיתים יווניים וראס אל חנות - תערובת תבלינים ריחניתשי לי ליפא|באדיבות מחלבות גד| פורסם16/05/1422:09 ![]() צילום: דן לב, גד, מחלבות גד |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים. 2טורפים בקערה ביצים. מוסיפים יוגורט ושמן זית ומערבבים. 3בקערה אחרת מערבבים קמח, תבלין ראס אל חנות ומלח. 4יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת חלקה. 5מוסיפים גבינות וזיתים ומערבבים רק עד לפיזור אחיד בתערובת. 6יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית, עד שלושה רבעים מגובהם. 7אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים. תגיות:מאפינס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94זיתי קלמטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99+%D7%A7%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%94שבועות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |