https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפינס דאבל גבינה, זיתי קלמטה ותבלינים

מאפינס נימוחים עם גבינות בולגרית וקאשקבלו, זיתים יווניים וראס אל חנות - תערובת תבלינים ריחנית

|באדיבות מחלבות גד| פורסם22:09
מאפינס דאבל גבינה, זיתי קלמטה ותבלינים (צילום: דן לב, גד, מחלבות גד)
צילום: דן לב, גד, מחלבות גד
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 ביצים גדולות (L)

  • 1 כוס (200 גרם) יוגורט כבשים
  • ¼ כוס (60 מ"ל) שמן זית
  • 1.5 כוסות (210 גרם) קמח תופח
  • ½ כפית תבלין ראס אל חנות
  • ½ כפית מלח
  • 1 קופסה (200 גרם) קוביות בולגרית
  • 1.5 כוסות גבינת קאשקבלו, מגוררת גס
  • ½ כוס זיתי קלמטה, מגולענים וחצויים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.

2טורפים בקערה ביצים. מוסיפים יוגורט ושמן זית ומערבבים.

3בקערה אחרת מערבבים קמח, תבלין ראס אל חנות ומלח.

4יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת חלקה.

5מוסיפים גבינות וזיתים ומערבבים רק עד לפיזור אחיד בתערובת.

6יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית, עד שלושה רבעים מגובהם.

7אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il