נקניקיות בבצק עלים עם פסטו ועגבניות מיובשותמשה בתיבה, גרסת שנות האלפייםישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם08/10/0909:57 ![]() צילום: Paul Cowan, Istock |
המצרכים (6 מנות):לנקניקיות והבצק:
לממרח העגבניות המיובשות:
לפסטו:
אופן ההכנה:1ממרח העגבניות המיובשות: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומרסקים לתערובת חלקה. 2ניתן להוסיף עוד שמן זית לפי הצורך תוך כדי הטחינה. כשהתערובת חלקה מעבירים לצנצנת, שם היא יכולה להישמר שבועות ארוכים. 3ממרח הפסטו: מניחים את עלי הבזיליקום, השום, הצנוברים ושליש מכמות שמן הזית בקערת מעבד המזון טוחנים עד לקבלת מחית אחידה, כעת מוסיפים בהדרגה את שאר כמות השמן. 4הנקניקיות: מרדדים את הבצק לעלה דק וחותכים למלבנים שמספיקים לציפוי הנקניקיות, כ-10X15 ס"מ. 5מורחים את המלבנים בממרח הפסטו וממרח העגבניות היבשות, ומניחים על כל מלבן נקניקייה. 6מגלגלים את הבצק על הנקניקיות. 7מורחים בחלמון טרוף, ואופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3נקניקיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AAבצק עלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9Dפסטו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%95משה בתיבה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A9%D7%94+%D7%91%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |