פיצה איטלקית דקהפיצה משובחת עם מוצרלה ופטריות, שקל להכין אבל אפילו יותר קל לחסלאדי מזרחי|mako| פורסם19/07/1113:18 ![]() צילום: אילן מור, פסטה מיאה |
המצרכים (8 מנות):לבצק:
לרוטב העגבניות:
תוספות:
אופן ההכנה:1שמים במיקסר את חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות. מניחים להתפחה של שעה וחצי. 2יוצרים מהבצק 4 כדורים, ומניחים לו לנוח חצי שעה נוספת. 3בינתיים מכינים רוטב עגבניות: שמים את כל המרכיבים במחבת, מבשלים חצי שעה ומעבירים דרך מסננת, לקבלת רוטב חלק. 4מחממים את התנור לחום מקסימלי. מרדדים כל כדור בצק לעיגול, מורחים רוטב עגבניות ומפזרים מוצרלה, בצל ופטריות. 5אופים כל פיצה בנפרד 6-8 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |