https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיצה איטלקית דקה

פיצה משובחת עם מוצרלה ופטריות, שקל להכין אבל אפילו יותר קל לחסל

|mako| פורסם13:18
פיצה לילדים (צילום: אילן מור, פסטה מיאה)
צילום: אילן מור, פסטה מיאה
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

לבצק:

  • ק"ג קמח (עדיף שטיבל 15, שהוא מיוחד לפיצה)
  • 30 גרם שמרים טריים, מומסים בחצי כוס מים פושרים
  • 22 גרם מלח גס (כף)
  • 600 מ"ל מים קרים
  • 2 כפות שמן זית

לרוטב העגבניות:

  • 8 עגבניות, חתוכות לרבעים
  • חצי כוס שמן זית
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל

תוספות:

  • מוצרלה מגורדת
  • פרוסות בצל דקות
  • פטריות קצוצות

אופן ההכנה:

1שמים במיקסר את חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות. מניחים להתפחה של שעה וחצי.

2יוצרים מהבצק 4 כדורים, ומניחים לו לנוח חצי שעה נוספת.

3בינתיים מכינים רוטב עגבניות: שמים את כל המרכיבים במחבת, מבשלים חצי שעה ומעבירים דרך מסננת, לקבלת רוטב חלק.

4מחממים את התנור לחום מקסימלי. מרדדים כל כדור בצק לעיגול, מורחים רוטב עגבניות ומפזרים מוצרלה, בצל ופטריות.

5אופים כל פיצה בנפרד 6-8 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il