לחם שיפון ופירות יבשיםלחם כפרי מופלא עם המון דגנים, פירות יבשים ומעט דבש למתיקות עדינהדגנית אזולאי|מסעדת ADAMA| פורסם02/12/1012:25 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מכניסים למיקסר את המים, הקמחים והמלח ומערבבים. לאחר כדקה מוסיפים את הדבש. לשים במשך כ-3 דקות ומוסיפים את השמרים ומעט משמן הזית. 2ממשיכים ללוש במשך 3 דקות נוספות, מוסיפים את יתרת שמן הזית והפירות היבשים ומערבלים כדקה נוספת. 3כשהבצק מוכן מעבירים אותו לקערה מקומחת קלות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד שמכפיל את נפחו (במשך כ-45-40 דקות). 4מוציאים את הבצק מהקערה ומעבדים בתנועות לחיצה להוצאת האוויר שהצטבר. 5נותנים לבצק לעמוד במשך 10 דקות נוספות ולוחצים שוב. מעצבים לכיכר עגולה. 6מתפיחים את הבצק במשך 30-40 דקות נוספות (להגדלת הנפח) וחורצים 4 חתכים לאורכו (בחלק העליון). מחממים תנור ל-200 מעלות. 7מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים במשך 45 דקות . הלחם מוכן כאשר נשמעת נקישה חלולה בתחתית הלחם. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fלחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94דגנים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%9Dפשתן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A9%D7%AA%D7%9Fפירות יבשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%99%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Dדבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9לחם כפרי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9D+%D7%9B%D7%A4%D7%A8%D7%99לחם בריאות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9D+%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |