מאפה כרובית מוקרםאם המילה "מוקרם" זורקת אתכם לשנות השמונים וליותר מדי גבינה צהובה, אתם מוזמנים להחליף אותה ב"רויאל" - תערובת של שמנת מתוקה, מעט קמח, מוצרלה וביצים, שתקפיץ כל ירק לשמיים. היום אנחנו דוהרים על כרוביתשרית נובק - מיס פטלhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-6bdde0ec76a8431006.htm|mako אוכל| פורסם16/04/2011:03 ![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
ללמעלה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מפרקים את הכרובית לפרחים. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel http://www.misspetel.com/ הנה הוא בשלמותו|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל3מבשלים את פרחי הכרובית 10 דקות במים רותחים. 4מכינים רויאל: מערבבים שמנת עם ביצים, מלח, פלפל וקמח. מוסיפים שני שליש מכמות המוצרלה המגוררת ומערבבים. 5מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית ושופכים עליהם את הרויאל. 6מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינה ועליה את פירורי הלחם זהובים. מזלפים מעט שמן זית ואופים עד להזהבה, 25-30 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |