https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפה כרובית מוקרם

אם המילה "מוקרם" זורקת אתכם לשנות השמונים וליותר מדי גבינה צהובה, אתם מוזמנים להחליף אותה ב"רויאל" - תערובת של שמנת מתוקה, מעט קמח, מוצרלה וביצים, שתקפיץ כל ירק לשמיים. היום אנחנו דוהרים על כרובית

מאפה כרובית מוקרם  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית עגולה 24 ס"מ:

  • כרובית מפורקת לפרחים
  • שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות קמח
  • 150 גרם מוצרלה מגורדת
  • 3 כפות פירורי לחם מוזהבים
  • מעט שמן זית

ללמעלה:

  • 50 גרם מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מפרקים את הכרובית לפרחים.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel http://www.misspetel.com/

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?https://activities.mako.co.il/form/ochel_tov?Partner=interlink

מאפה כרובית מוקרם שלםהנה הוא בשלמותו|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

3מבשלים את פרחי הכרובית 10 דקות במים רותחים.

4מכינים רויאל: מערבבים שמנת עם ביצים, מלח, פלפל וקמח. מוסיפים שני שליש מכמות המוצרלה המגוררת ומערבבים.

5מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית ושופכים עליהם את הרויאל.

6מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינה ועליה את פירורי הלחם זהובים. מזלפים מעט שמן זית ואופים עד להזהבה, 25-30 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il