בואיקוס מגבינה בולגרית ושמנתחטיף גבינה טעים ופריך|מועצת הבקר והחלב| פורסם30/06/1111:01 ![]() צילום: צביקה מאיר, ידיעות ספרים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפוררים את החמאה בקמח במעבד מזון, ומוסיפים את כל החומרים, חוץ מהפרמזן. 2קורצים בידיים עיגולים בגודל אגוז מלך, או מרדדים וקורצים עיגולים מדויקים בכוס. בוזקים על העיגולים גבינת פרמזן או קשקבל מגוררת, ושמים בתבנית משומנת. 3מחממים תנור ל - 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני- גבוה) ואופים 50 דקות, או עד שמשחים ומזהיב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |