לחמניות שמונה עם שומשוםרכות, טעימות ומתקתקות עם תועפות של שומשום - מתפללים ליום שבו המספר 8 יתקשר אצלנו יותר עם לחמניות ופחות עם צווי מילואים. עד אז - נתנחם באפייהעדי קלינגהופרhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-1e1fc2a046ede71027.htm|mako אוכל| פורסם26/10/2307:18 ![]() צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-15 לחמניות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרים וסוכר. מוסיפים את השמן והמים ומתחילים ללוש על מהירות בינונית. מוסיפים את המלח. 2לשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ודביק. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח - כשעתיים או לילה במקרר. 3מוציאים את הבצק מהקערה, מחלקים לחלקים שווים של 100 גרם כל אחד ויוצרים לחמניות בצורת 8 (ראו סרטון). 4מערבבים היטב בקערה את הסילאן עם המים ובקערה נוספת שמים את השומשום. 5טובלים כל לחמנייה בקערת הסילאן ואז בשומשום. מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ברווחים שווים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (כ-40 דקות). 6מחממים תנור ל-175 מעלות, טורבו. 7אופים את הלחמניות כ-25 דקות, או עד הזהבה. 8מברישים את הלחמניות בשמן זית ומצננים (בהתחלה החלק העליון של הלחמניות מעט קשה, לאחר הצינון הוא מתרכך). לבלוג של עדי -עדיקוש https://adikosh.co.il/ ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה https://www.instagram.com/adikosh_123/ בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |