https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סמבוסק גבינות

אחר הצהריים אנחנו מתכוונים להיכנס למטבח ולהעמיד בצק, כדי שבערב נוכל לשבת עם כל המשפחה ולחסל תבנית כזאת של סמבוסק חמים ומנחמים. אתם מוזמנים לעשות כמונו

|mako אוכל| פורסם13:03
סמבוסק גבינות (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
  • זמן עבודהשלוש שעות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • קילו קמח (אני משתמשת בקמח 70% מלא)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • כוס ורבע שמן
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כף מלח

למילוי:

  • 500 גרם גבינת חמד (5% או 16%)
  • 200 גרם גבינה קשה מגוררת (צהובה, קשקבל או מוצרלה)
  • 50 גרם פרמזן מגוררת
  • ביצה
  • 3 כפות סולת

להברשה:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח. מתחילים ללוש במהירות בינונית, מוסיפים את המים בהדרגה ולקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח. לשים את הבצק בסך הכל כ-8 דקות.

2מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים להתפחה של שעה וחצי או עד להכפלת הנפח.

3מערבבים את חומרי המילוי.

4מחממים תנור ל-180 מעלות בטורבו.

סמבוסק של פאני דודסמבוסק של פאני דוד|צילום: פאני דוד, mako אוכל

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/

>> עוד מתכונים לשבועותhttps://www.mako.co.il/food-shavuot?Partner=interlink

5תולשים מהבצק התפוח כדור בגודל כדור פינג פונג ומשטחים על השיש. ממלאים בתערובת הגבינה וסוגרים היטב. אפשר להדק עם מזלג לסגירה הרמטית. חוזרים על הפעולות עד שהבצק נגמר.

5מסדרים את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום.

6אופים כ-20 דקות.

** ניתן להקפיא את הסמבוסק המוכן ולחמם בתנור או בטוסטר אובן. יוצא מושלם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il