סמבוסק גבינותאחר הצהריים אנחנו מתכוונים להיכנס למטבח ולהעמיד בצק, כדי שבערב נוכל לשבת עם כל המשפחה ולחסל תבנית כזאת של סמבוסק חמים ומנחמים. אתם מוזמנים לעשות כמונופאני דוד|mako אוכל| פורסם02/05/2113:03 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
להברשה:
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח. מתחילים ללוש במהירות בינונית, מוסיפים את המים בהדרגה ולקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח. לשים את הבצק בסך הכל כ-8 דקות. 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים להתפחה של שעה וחצי או עד להכפלת הנפח. 3מערבבים את חומרי המילוי. 4מחממים תנור ל-180 מעלות בטורבו. סמבוסק של פאני דוד|צילום: פאני דוד, mako אוכלבואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/ >> עוד מתכונים לשבועותhttps://www.mako.co.il/food-shavuot?Partner=interlink 5תולשים מהבצק התפוח כדור בגודל כדור פינג פונג ומשטחים על השיש. ממלאים בתערובת הגבינה וסוגרים היטב. אפשר להדק עם מזלג לסגירה הרמטית. חוזרים על הפעולות עד שהבצק נגמר. 5מסדרים את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. 6אופים כ-20 דקות. ** ניתן להקפיא את הסמבוסק המוכן ולחמם בתנור או בטוסטר אובן. יוצא מושלם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |