https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פרנץ' טוסט עם קרם מסקרפונה ואגסים של אהרוני

לבוקר של הנאה בלי חשבון

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם13:07
פרנץ טוסט עם קונפיטורת תאנים וקרם פרש, מנטה ריי (צילום: יח
צילום: יח"צ
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 פרוסות עבות של חלה ישנה
  • שלושת רבעי כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 100 גרם חמאה
  • 400 גרם גבינת מסקרפונה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 4 אגסים חתוכים לקוביות
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפיות קליפת לימון מגוררת
  • שלושת רבעי כוס אוכמניות קפואות

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את החלב, הביצים ותמצית הווניל.

2ממיסים במחבת את 50 גרם חמאה.

3טובלים את החלה בתערובת החלב, וכשהחמאה חמה מטגנים בה את החלה משני צידיה, עד שהפרוסות שחומות ויפות.

4מכינים את קרם המסקרפונה: מערבבים גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר, תמצית הוניל וקליפת הלימון לתערובת אחידה.

5מכינים את האגסים: ממיסים 50 גרם חמאה במחבת ומוסיפים את קוביות האגסים. מטגנים מעל להבה נמוכה במשך כ-20 דקות.

6מוסיפים למחבת את הסוכר וקליפת הלימון ומבשלים עוד כ-3 דקות.

7מוסיפים את האוכמניות ומערבבים.

8מניחים את הטוסט על הצלחת, מוסיפים את קרם המסקרפונה, ועליו את תערובת האגסים והאוכמניות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il