https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

ברוסקטות בטטה ופסטו

פרוסות באגט קלוי עם שמן זית ושום בציפוי בטטות, חצילים וגבינת עיזים

|מחלבות גד| פורסם16:24
ברוסקטות בטטה ופסטו (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • פרוסות באגט בעובי 2 ס"מ, מרוחות בשמן זית ובשן שום כתושה

  • 2 חצילים פרוסים לרוחב לפרוסות בעובי 1-1.5 ס"מ
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית עלי תימין
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל גרוס
  • 2 בטטות פרוסות לרוחב, בעובי חצי ס"מ, מרוחות בשמן זית
  • כוס ממרח פסטו
  • חבילת מטבעות גבינת עיזים

אופן ההכנה:

1להכנת החצילים: מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערית את שמן הזית, התימין, שיני השום, המלח והפלפל. מורחים את התערובת על שני צידי פרוסות החציל.

2אופים את החצילים והבטטות: מסדרים את פרוסות החצילים והבטטות בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה ואופים 15-20 דקות, או עד להשחמת החציל והתרככות הבטטות.

3קולים את פרוסות הבאגט בתנור 2-3 דקות עד להזהבה קלה בלבד.

4מרכיבים את המנה: מניחים את פרוסות הבאגט בתבנית עם נייר אפייה. על כל פרוסה מניחים פרוסת חציל, מעליה מורחים פסטו, מעליו מניחים פרוסת בטטה ולסיום - חצי מטבע של גבינת עיזים.

5מחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות, מוציאים ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il