ברוסקטות בטטה ופסטופרוסות באגט קלוי עם שמן זית ושום בציפוי בטטות, חצילים וגבינת עיזיםארז גוזלן|מחלבות גד| פורסם12/05/1016:24 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1להכנת החצילים: מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערית את שמן הזית, התימין, שיני השום, המלח והפלפל. מורחים את התערובת על שני צידי פרוסות החציל. 2אופים את החצילים והבטטות: מסדרים את פרוסות החצילים והבטטות בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה ואופים 15-20 דקות, או עד להשחמת החציל והתרככות הבטטות. 3קולים את פרוסות הבאגט בתנור 2-3 דקות עד להזהבה קלה בלבד. 4מרכיבים את המנה: מניחים את פרוסות הבאגט בתבנית עם נייר אפייה. על כל פרוסה מניחים פרוסת חציל, מעליה מורחים פסטו, מעליו מניחים פרוסת בטטה ולסיום - חצי מטבע של גבינת עיזים. 5מחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות, מוציאים ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fברוסקטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%98%D7%94מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94באגט https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%90%D7%92%D7%98חצילים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9Dגבינת עיזים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%AA+%D7%A2%D7%99%D7%96%D7%99%D7%9Dמתאבן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%91%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |