https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוגיות תימין, גבינה ודגנים

תערובת של דגנים וגבינות יוצרת חטיף מלוח, פריך וטעים

עוגיות מלוחות (צילום: Laura Johansen, GettyImages IL)
צילום: Laura Johansen, GettyImages IL
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 200 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 400 גרם קמח
  • 100 גרם גבינה מגוררת דק (פקורינו/ צאן קשה)
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • קורט פלפל שחור
  • 1 כפית עלי תימין טריים
  • ביצה טרופה
  • 100 גרם תערובת דגנים (שומשום מלא, פשתן, מעט קצח, שומשום, גרעיני חמניות)

אופן ההכנה:

1במיקסר בעזרת וו גיטרה מערבבים חמאה, סוכר ומלח.

2מוסיפים את הביצים ו- 1/4 מכמות הקמח ומערבבים 1/2 דקה.

3מוסיפים את הגבינה, יתרת הקמח, אבקת האפייה, הפלפל שחור והתימין ומערבבים עד לקבלת בצק.

4עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.

5מרדדים את הבצק לעובי של עד 1 ס"מ, חותכים לקוביות או קורצים עוגיות בעזרת מיקד, מברישים בביצה טרופה ומפזרים את הדגנים. ניתן לגוון ולהחליף את הדגנים בסובין, זעתר, אורגנו וכו'.

6אופים ב-155 מעלות כ-25 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il