בצק עלים במילוי שוקולדמאפה שוקולד טעים לכל המשפחה|תחרות מתכוני השוקולד של עלית| פורסם14/12/0811:45 ![]() |
המצרכים :לבצק
להברשת הבצק
אופן ההכנה:לבצק מקמחים את משטח העבודה ,מרדדים את הבצק ומחלקים ל-3 שורות חותכים את הבצק ל-33-35 משולשים גדולים למלית חותכים את קוביות השוקולד לחצי, ושמים בתחתית המשולש 3 חתיכות שוקולד { 1/2 1קוביות שוקולד} מגלגלים כלפי מעלה להברשת הבצק לוקחים את הביצה ומדללים אותה, לאחר מכן מברישים את הביצה על העוגיות מפזרים קלות את הסוכר על העוגיות לסיום: מסדרים את העוגיות על המגש מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 175 מעלות למשך 25-30 דקות בתיאבון! תגיות:שוקולד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93מאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Dקינוחים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9Dבצק עלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9Dהמטבח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |