מתכונים לשבועות
עוד מאפים לשבועות
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים (אני ממש גוזרת עם מספריים באמצע). מרפדים את התבנית בחצי אחד של הבצק.
3 מקפיצים במחבת עם שמן זית בצל ופטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור.
בתבנית | צילום:
נופר צור, mako אוכל
4 מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות עם הביצה והקמח. מתבלים מעט.
5 מוסיפים פנימה את הפטריות והבצל ומערבבים היטב.
6 משטחים את המלית על הבצק שבתבנית.
7 מכסים את המילוי ביריעת הבצק השנייה ומהדקים את הקצוות.
8 מברישים בביצה טרופה ומפזרים מלא שומשום.
9 אופים 35-40 דקות, עד הזהבה. מצננים.
10 חותכים לריבועים ומגישים.
עובד מעולה גם בחימום | צילום:
נופר צור, mako אוכל
** חימום חוזר: 35-40 דקות ב-180 מעלות.