זלאביהבצק מתפוצץ בפה במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ובזיליקוםמוריה קעטבי|מאסטר שף| פורסם11/11/1010:41 ![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (6 מנות):
למלית
לסלסה
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ומעט מימי. נותנים לבצק לתפוח לפחות שעה וחצי. 2מערבבים את חומרי המלית לכדי מחית אחידה. 3מערבבים את חומרי הסלסה וטוחנים בבלנדר. 4לוקחים חתיכה מהבצק ופותחים ביד לכדי עלה. שמים טיפה מהמילוי במרכז העלה, סוגרים ומטגנים בשמן עמוק. 5מגישים בליווי הסלסה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fזלאביה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%9C%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7פריך https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9Aגבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AAסלסה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%A1%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |