https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סמבוסק ממולא חומוס ובשר לצד אפונה ירוקה

חברים החומוס כבר בפנים! בואו ליהנות ממאפה ממכר עם מילוי שקשה לעמוד בפניו

|מאסטר שף| פורסם16:18
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לבצק

  • 1 כוס קמח
  • קורט מלח
  • שליש כוס מים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף שמרים

למילוי

  • 200 גרם גרגירי חומוס
  • 100 גרם בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • מלח
  • פלפל
  • חצי כפית כמון

לתוספת

  • 200 גרם אפונה
  • 2 בצלים קצוצים
  • פלפל
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1לשים את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה ומכניסים למקום סגור (תנור לא פועל). לשים את הבצק כל 15 דקות ומחזירים לתנור.

2משרים חומוס גרגירים במים למשך 20 דקות ומבשלים עד לרכות.

3טוחנים בערך עד ל- 70%.

4מטגנים את הבשר עם הבצל ומוסיפים את הכמון.

5מערבבים את חומרי המילוי יחד לתערובת אחידה.

6מוציאים את הבצק ומרדדים לעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים לפי הגודל שנרצה, ממלאים וסוגרים את העיגול.

7מהדקים היטב בצדדים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהסמבוסק זהוב ויפה.

8שוטפים את האפונה. מטגנים את הבצל לצבע זהוב ומוסיפים מלח, פלפל ואת הסוכר. מבשלים את האפונה על אש בינונית כ- 30 דקות, מסננים ומוסיפים לבצל.

9מגישים לצד הסמבוסקים ומתענגים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il