סמבוסק ממולא חומוס ובשר לצד אפונה ירוקהחברים החומוס כבר בפנים! בואו ליהנות ממאפה ממכר עם מילוי שקשה לעמוד בפניו![]() |
המצרכים (2 מנות):לבצק
למילוי
לתוספת
אופן ההכנה:1לשים את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה ומכניסים למקום סגור (תנור לא פועל). לשים את הבצק כל 15 דקות ומחזירים לתנור. 2משרים חומוס גרגירים במים למשך 20 דקות ומבשלים עד לרכות. 3טוחנים בערך עד ל- 70%. 4מטגנים את הבשר עם הבצל ומוסיפים את הכמון. 5מערבבים את חומרי המילוי יחד לתערובת אחידה. 6מוציאים את הבצק ומרדדים לעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים לפי הגודל שנרצה, ממלאים וסוגרים את העיגול. 7מהדקים היטב בצדדים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהסמבוסק זהוב ויפה. 8שוטפים את האפונה. מטגנים את הבצל לצבע זהוב ומוסיפים מלח, פלפל ואת הסוכר. מבשלים את האפונה על אש בינונית כ- 30 דקות, מסננים ומוסיפים לבצל. 9מגישים לצד הסמבוסקים ומתענגים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |