לחם בשקית קוקיבטעם הוא מזכיר לחם מחמצת - אפילו שמכינים אותו בצ'יק; במרקם הוא רך מבפנים וקריספי להפליא מבחוץ - והכל בלי שמן, סוכר או ביצים. אז מה הסוד של הלחם של חגית אלקבץ, שכובש את הרשתות? התשובה היא שקית קוקיחגית אלקבץ|חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים https://www.facebook.com/hagit.cooking| פורסם15/02/2210:34 ![]() צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את המים, השמרים, המלח והקמח ולשים היטב - במיקסר או ידנית. 2מניחים להתפחה של שעה. 3יוצרים מהבצק כיכר יפה, וחורצים כמה חתכים עמוקים במרכזה. לחם בשקית קוקי|צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים בתנור|צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים4מכניסים את הכיכר לשקית קוקי גדולה וקושרים מלמעלה. מניחים ל-20 דקות. 5בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות (חום עליון ותחתון, לא טורבו). 6אופים את הלחם (בתוך השקית) 25 דקות, מוציאים ומיד גוזרים את השקית (חשוב!). 7מחכים שיצטנן ופורסים. לחם בשקית קוקי - התוצרים|צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהביםחגית היא בעלת דף הפייסבוקחגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים https://www.facebook.com/hagit.cooking לתמיכה בספר הראשון של חגית, שנמצא כרגע בגיוס המוניםhttps://headstart.co.il/project/58601 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |