https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחם בשקית קוקי

בטעם הוא מזכיר לחם מחמצת - אפילו שמכינים אותו בצ'יק; במרקם הוא רך מבפנים וקריספי להפליא מבחוץ - והכל בלי שמן, סוכר או ביצים. אז מה הסוד של הלחם של חגית אלקבץ, שכובש את הרשתות? התשובה היא שקית קוקי

לחם בשקית קוקי (צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים)
צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 375 מ"ל מים חמימים (כוס ושלושת רבעי)
  • שלושת רבעי כף שמרים יבשים
  • כף שטוחה מלח
  • 500 גרם קמח

אופן ההכנה:

1מערבבים את המים, השמרים, המלח והקמח ולשים היטב - במיקסר או ידנית.

2מניחים להתפחה של שעה.

3יוצרים מהבצק כיכר יפה, וחורצים כמה חתכים עמוקים במרכזה.

לחם בשקית קוקילחם בשקית קוקי|צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהביםלחם בשקית קוקי  - בתנורבתנור|צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים

4מכניסים את הכיכר לשקית קוקי גדולה וקושרים מלמעלה. מניחים ל-20 דקות.

5בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות (חום עליון ותחתון, לא טורבו).

6אופים את הלחם (בתוך השקית) 25 דקות, מוציאים ומיד גוזרים את השקית (חשוב!).

7מחכים שיצטנן ופורסים.

לחם בשקית קוקי  - התוצריםלחם בשקית קוקי - התוצרים|צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים

חגית היא בעלת דף הפייסבוקחגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים https://www.facebook.com/hagit.cooking

לתמיכה בספר הראשון של חגית, שנמצא כרגע בגיוס המוניםhttps://headstart.co.il/project/58601

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il