צ'פאטיפיתה הודית בסיסית שמלווה כמעט כל טאלי|מסעדת אינדירה| פורסם03/08/0913:44 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1לשים יחדיו את כל המרכיבים עד קבלת עיסה אחידה ואלסטית. אם הבצק מעט לח מוסיפים עוד מים, ואם מעט דביק אז מעט קמח. 2. מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים שווים ומנחים אותם על משטח מקומח. מכסים במגבת לחה ומניחים בצד למנוחה של כחצי שעה. 3. לאחר חצי שעה של מנוחה, מרדדים את כדורי הבצק על משטח מקומח לעובי של כ- 3 מ"מ. במקביל מחממים מחבת ללא שמן לטמפרטורה גבוהה. 4. צולים את הצ'פאטי על המחבת עד שהם משחימים משני הצדדים. מאחסנים את הצ'פאטי המוכנים בכלי מכוסה עד הגשה על מנת שלא יתייבשו טרם אכילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |